Agenda

Op de koffie bij...
Dinsdag, 28 September 2021, 19:30
Hits : 69
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

...Repeat! Over enkele dagen starten we met het nieuwe repetitieseizoen met, zoals je weet, in april 2022 eindelijk weer een muzikale theatervoorstelling in Het Musiater op de planning. Maar voor het zo ver is, kan je al eerder genieten van de oude vertrouwde Repeat sound die we door Corona een tijdje hebben moeten missen.

We geven namelijk een exclusief koffieconcert! Op dinsdagavond 28 september a.s. in het Dorpshuis in Groessen zingen we -geheel volgens de geldende Corona maatregelen- een variatie van Repeat classics én voorproefjes uit ons nieuwste theaterprogramma!

Gezien de grootte van de zaal is slechts een beperkt aantal bezoekers welkom. Daarom zingen we niet één maar maar liefst twee keer op de avond. Zo kan je om 19.30 genieten van koffie/thee, een taartje (het is tenslotte feest omdat er weer gezongen mag worden!) en de klanken van Repeat. Is dat nét iets te vroeg op de avond voor je? Dan zien we je graag om 21.00. Je bent een kwartier voor aanvang welkom.

Toegangskaarten zijn te bestellen via onze site. Een kaartje kost €7,50 incl een kopje koffie/thee en een taartje. Naast een fijne avond uit, steun je ons ook nog eens op weg naar Het Musiater in april 2022. Dubbel goed gevoel dus!

Kom je met ons meevieren dat we onze stem weer mogen laten horen? Gezellig! Tot dan!

Datum: 28 september 2021

Aanvang: 19.30 -20.30 (deuren op om 19.15 uur)

Aanvang: 21.00 - 22:00 uur (deuren open om 20:45 uur)

Locatie: Dorpshuis Groessen

Locatie Dorpshuis Groessen