Popkoor Repeat vindt het leuk om op te treden. We maken niet alleen twee jaarlijks onze eigen show, je kan ons ook boeken voor een optreden op een event, speciale gebeurtenis of voor een optreden op maat.

Voor alle optredens geldt dat wij zelf nummers kunnen kiezen of dat we deze in overleg met jou bepalen. 

Kosten

Omdat wij altijd maatwerk leveren kunnen wij hier geen kostenindicatie geven. 

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Geluidsinstallatie

Wij beschikken zelf over een muziekinstallatie, maar kunnen ook die ter plekke gebruiken.

Evenementen

koor samenloop voor hoopWil je jouw event aankleden met muzikaal entertainment dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen in 1 of meer blokken van zo'n 15 tot 30 minuten jouw gasten vermaken met onze swingende muziek. Hierbij kan je ons de nummers laten kiezen, maar we kunnen ook samen kijken welke nummers uit ons repertoire goed passen bij het event.

Kerst

Wij hebben een speciaal kerstrepertoire waarmee wij graag jouw kerst event willen aankleden. 

Speciale gelegenheden

inspirion smallBij een feestje hoort muziek. Een live koor dan echt iets extra's bieden. Voor bruiloften, partijen, jubileums zijn wij te boeken. 

Wij kunnen in 1 of meer blokken van zo'n 15 tot 30 minuten de feestelijkheid de juiste sfeer geven. Hierbij kan je ons de nummers laten kiezen, maar we kunnen ook samen kijken welke nummers uit ons repertoire goed passen bij de gelegenheid.

Ook bij minder vrolijke gebeurtenissen kan een koor voor een extra dynamiek zorgen. Wij zingen dan ook graag bij uitvaarten en crematies. 

Avondvullende show

Naast onze eigen avondvullende theatershow die wij eens in de 2 jaar produceren maken wij ook avondvullende programma's op verzoek. Wil je echt iets bijzonders, maak een afspraak om te kijken wat we kunnen doen.