met een diepe buiging

Twee jaar... twee jaar geleden startten we ons Passion! project... een muzikale en theatrale uitdaging waar we nietsvermoedend in stapten.
Niet wetend dat het ons zó zou gaan raken.

passion jjp

27-03-2019 Last but absolutely not least: Dít zijn de drie mannen die de hoofdrollen in Passion! voor hun rekening zullen nemen. U ziet Frank (links) als Jezus, Pascal (rechts) als Judas en Everhard (midden) speelt Petrus.

passion marias

24-03-2019 U ziet het goed, niet één Maria…maar maar liefst twee dames die de rol van Maria zullen gaan spelen. Anne-Marie (rechts) en Marieke (links), heel verschillend in spel en klank, maar allebei perfect voor de rol. We stellen onze leading ladies graag aan u voor.

passion apostelen

10-03-2019 Vandaag een welkomsgroet van de apostelen. Zij vormen met z'n twaalven de binnenste kring van Jezus' aanhangers. Voor hen is híj de liefde.

passion pilatus

17-03-2019 Pontius Pilatus, de Romeinse landvoogd, wordt in onze Passion! gespeeld door Henk. Pilatus dient vele meesters en zal als een goede landvoogd zijn volk gehoorzamen.

passion vertellers

14-03-2019 Niet één, niet twee, maar drie vertellers in onze Passion! Paulien (midden), Annemarie (rechts) en Loris (links) vormen deze prachtige drie-eenheid.

passion volk

10-03-2019 Met vandaag... het koor! Het koor speelt het volk in Passion! en bevat veruit de grootste groep Repeaters. Sommigen van hen ziet u, naast hun rol in het volk, ook nog terug als marktkoopvrouw, priester, dorpsbewoner of gevangene.

01-10-2018 Boek nu uw Sinterklaas & zwarte piet!

sint en piet actie

Zie de maan schijnt door de bomen, het heerlijk avondje gaat al bijna komen!

Het gaat hard met de kaarten voor onze Passion! We tellen op de klok nog ruim een half jaar en nu al is de zaterdagavond bijna uitverkocht (pakt u een van de laatste 6 stoelen die avond?).

stoelbezetting zaterdag 13 04

VET! is de enige goede benaming voor onze repetitie van gisteravond!

repetitie band

05-11-2017 Daar stonden we dan gister... in het prachtige de Doelen in Rotterdam... superlatieven schieten even te kort..

"De winnaar in de categorie 'grote koren eerste klasse' is.... popkoor.... Repeat!"

02-06-2017 Wij zijn geselecteerd voor het Balk TOPfestival dat in november in de Doelen in Rotterdam wordt gehouden.