Popkoor Repeat is op zoek naar vrienden. Vrienden die net als wij gek zijn op koorzang, muzikale verhalen vertellen en sámen beleven.

Lees meer over vriend worden

Dinsdag 21 januari was VOCAL TV bij ons te gast voor het maken van een aflevering van Koorbusiness! 

Afgelopen kerst stond Popkoor Repeat in het Musiater met de Kerstshow Christmas Greetings from Repeat. Een show boordevol prachtige songs! Was je er bij en wil je nog even genieten of heb je het gemist en ben je wel benieuwd? Bekijk de compilatie van de show.

Zonder onze sponsors hadden wij niet zo'n spetterende kerstshow neer kunnen zetten. Onze dank gaat dan ook uit naar Theepavilioen Horsterpark voor de heerlijke appeltaarten (prijs van de bingo), 123inkt.nl voor de pennen en Bisselink Kerstbomen voor de guirlandes.

Winnaars Balk Topfestival 2019

Zaterdag 9 november 2019 deden we mee aan BALK Topfestival. Dit keer in de Topklasse.

met een diepe buiging

Twee jaar... twee jaar geleden startten we ons Passion! project... een muzikale en theatrale uitdaging waar we nietsvermoedend in stapten.
Niet wetend dat het ons zó zou gaan raken.

passion jjp

27-03-2019 Last but absolutely not least: Dít zijn de drie mannen die de hoofdrollen in Passion! voor hun rekening zullen nemen. U ziet Frank (links) als Jezus, Pascal (rechts) als Judas en Everhard (midden) speelt Petrus.

passion marias

24-03-2019 U ziet het goed, niet één Maria…maar maar liefst twee dames die de rol van Maria zullen gaan spelen. Anne-Marie (rechts) en Marieke (links), heel verschillend in spel en klank, maar allebei perfect voor de rol. We stellen onze leading ladies graag aan u voor.

passion apostelen

10-03-2019 Vandaag een welkomsgroet van de apostelen. Zij vormen met z'n twaalven de binnenste kring van Jezus' aanhangers. Voor hen is híj de liefde.

passion pilatus

17-03-2019 Pontius Pilatus, de Romeinse landvoogd, wordt in onze Passion! gespeeld door Henk. Pilatus dient vele meesters en zal als een goede landvoogd zijn volk gehoorzamen.

passion vertellers

14-03-2019 Niet één, niet twee, maar drie vertellers in onze Passion! Paulien (midden), Annemarie (rechts) en Loris (links) vormen deze prachtige drie-eenheid.

passion volk

10-03-2019 Met vandaag... het koor! Het koor speelt het volk in Passion! en bevat veruit de grootste groep Repeaters. Sommigen van hen ziet u, naast hun rol in het volk, ook nog terug als marktkoopvrouw, priester, dorpsbewoner of gevangene.