Enthousiaste zangers op podium tijdens show

Op dinsdag 12 september houdt Popkoor Repeat een open repetitie.

Je hebt een goed muzikaal gehoor, kan lekker bewegen en houdt ervan op een podium te staan en te zingen voor publiek.

Herken je jezelf hierin? Meld je dan aan en kom 12 september Repeat ervaren.

Wie zoeken we?

We zijn vooral op zoek naar tenoren en bassen en jong talent. Maar val je niet in die groep en denk je wel een goede muzikale aanvulling te zijn, kom dan vooral meedoen.

Hoe het werkt

Het begint met je aanmelden voor de open repetitie. Dan kan je doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de repetitie word je gekoppeld aan een ervaren Repeater die zorgt dat je bladmuziek hebt en begeleid je. Het is een reguliere repetitie, dus je krijgt een goed beeld van wat we doen. De repetitie begint vaak met zang en ritme oefeningen. We werken aan nieuwe nummers en zingen het huidige repertoire door als dat nodig is.

Na de repetitie krijg je een uitnodiging voor de auditie. Daarbij krijg je een stemtest en kijken we of je binnen de groep past.

Als je door de auditie komt nodigen we je uit om lid te worden (zie  lidmaatschapsinfo voor de kosten en zo).

Wat kan je verwachten

Repeat is een ambitieus koor. We proberen onszelf altijd te verbeteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. We treden graag op tijdens events en gelegenheden of geven een eigen show. Eens in de 2 jaar (ongeveer) geven we een grote theatershow in het Musiater in Zevenaar. Compleet met choreo, licht en geluid en spelelementen.

We repeteren wekelijks ruim 2 uur onder leiding van Juliette Dumoré in Groessen.

Zelf studeer je thuis de nummers in zodat we ons tijdens de repetitie kunnen focussen op de samenzang en klankkleur. Bladmuziek en ingezongen partijen zijn hiervoor beschikbaar. Ook de choreo's bij optredens studeer je zelfstandig in op basis van voorbeeld video's.

Naast het zingen zitten veel leden ook in commissies die zorgen dat alles soepel verloopt. Iedereen draagt zo zijn steentje bij aan het succes van ons allen.

Pianist

Is zingen niet jouw talent, maar speel je wel lekker vlot piano? Wij zijn ook nog op zoek naar iemand die het leuk vindt om ons te begeleiden tijdens repetities en optredens. Dat kan wekelijks of bijvoorbeeld tweewekelijks zijn. Dat kunnen we in overleg bepalen. Interesse? Meld je dan vooral ook aan!

Aanmelden

Ben je warm geworden en kan je niet wachten om bij dit toffe koor mee te gaan doen? Meld je dan snel aan voor de open repetitie! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv je naam (stemgroep als je die weet) en telefoonnummer.

De open repetitie is op 12 september van 20.00 tot 22.15 uur in het Dorpshuis in Groessen.

Foto: Tom Harder