Passion Light - 12 april Dorpshuis Groessen

Met het zonovergoten weer van de afgelopen week is het goed voelbaar: de lente komt eraan! En zeg je lente, zeg je Pasen. Na twee heel stille jaren door Corona is het dit jaar eindelijk weer mogelijk... Passion!

Waar we het in 2019 groots aanpakten met een viermaal uitverkocht Musiater gaan we dit jaar voor een heerlijk huiselijke intieme sfeer tijdens Passion light! In een uur tijd nemen we u in het Dorpshuis in Groessen mee door het paasverhaal en komen de mooiste Passion songs voorbij. Natuurlijk mag een lekker kopje koffie of thee met een paas-lekkernij daarbij niet ontbreken.

Gezien de huiselijke opzet van de avond is er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dus heeft u nét achter het net gevist met kaarten voor het benefietconcert van a.s. dinsdag óf heeft u gewoon zin om fijn tweemaal van onze songs te genieten? Reserveer dan snel een plekje voor dinsdagavond 12 april a.s. om 20.15 uur in het Dorpshuis te Groessen. Een kaartje kost €7,50 en daar is koffie/thee en wat lekkers natuurlijk bij inbegrepen.

Helaas is dit concert uitverkocht, maar op 19 april is er nog plek.