Winnaars Balk Topfestival 2019

Zaterdag 9 november 2019 deden we mee aan BALK Topfestival. Dit keer in de Topklasse.

BALK Topfestival 2017 staat in ons geheugen gegrift als de dag waarop we de eerste prijs in de eerste klasse mee naar huis namen. We waren euforisch en dolgelukkig met de fantastische waardering voor ons harde groepswerk!

Twee jaar verstrijken... we bouwen naar een gloednieuwe voorstelling, we spelen Passion! voor een viermaal uitverkocht Musiater en sluiten de voorstelling voor goed in ons hart.

Langzaam komt Topfestival 2019 in zicht... we mogen uitkomen in de Topklasse grote koren, wat een heerlijkheid. Maar de overwinning in 2017 smaakt naar meer en we gaan vol voor het maximale... met een vijftal prachtige nummers en een mooie bijpassende choreo vertrokken we gistermorgen naar De Doelen in Rotterdam. Laten zien wat we kunnen en er onwijs van genieten is het doel, want wát een zaal... wát een podium... wát een heerlijkheid en bovenal... wát een enorm groepsgevoel!
Hier is Repeat!

We hebben een heerlijke dag samen en genieten onwijs van óns moment in de grote zaal... Maar een klein beetje dromen mag... dus vol spanning zitten we klaar voor de uitslag. De magische woorden van jurylid Hans van den Brand zullen we niet snel meer vergeten...

"Winnaar in de categorie grote groepen Topklasse.... popkoor... REPEAT!"

De euforie herhaalt zich, de stemming is uitzinnig... tranen, blijdschap, gejuich... álles, álles sámen!

We zijn winnaar in de topklasse

Onze grote dank gaat uit naar onze weergaloze dirigente Juliette Dumoré, die wekelijks zoveel liefde, passie en energie in de repetities legt. Onze fantastische regisseur Richard Sprokkereef, die wederom beeldschone plaatjes heeft weten te creëeren op zo'n prachtig podium. Pianist Jesjha van Noort, die in zeer korte tijd met zijn virtuoze pianospel zó goed op ons is ingespeeld. En dank aan iedereen die met zoveel passion ook dit Topfestival tot een succes gemaakt heeft! Onze dank is groot, heel groot...

Liefs, Popkoor Repeat

❤❤❤

Deze prachtige foto is van onze hoffotograaf Tom Harder, grote dank!