passion apostelen

10-03-2019 Vandaag een welkomsgroet van de apostelen. Zij vormen met z'n twaalven de binnenste kring van Jezus' aanhangers. Voor hen is híj de liefde.

Dat Passion! een voorstelling is met alle uitersten aan emoties is natuurlijk geen verrassing. Dat vraagt veel van de Repeaters, zo ook van de apostelen. 
Zo vertelt Paula: "De apostelen van Repeat gaan jullie zeker raken en ontroeren. Daarom ben ik blij dat ik apostel ben".

"Een lied in de context van Passion! zingen geeft soms een heel andere beleving. Dat is wat er met dank aan Juliette en Richard gebeurt: je béleeft, je dóórleeft, je ínleeft en dan lééft het dus van begin tot eind. Kippenvel!" vertelt Renate. Petra vult haar aan: "Ik voel nu steeds meer de impact van het verhaal en de bijpassende liedjes en heb nu zelf al regelmatig kippenvel of natte ogen gehad bij bepaalde stukken. Passion! in 1 woord: indrukwekkend".

We geven natuurlijk nog niets weg van de voorstelling zelf, maar de openingsscene van Passion! is anders dan anders. Ilse: "Deze voorstelling is iets heel anders dan men van ons gewend is, dat maakt het onwijs gaaf. We nemen je écht mee in ons verhaal en daardoor ben je niet enkel publiek, maar maak je deel uit van deze rollercoaster".

Een rollercoaster aan emoties dus. 
"Om dat te mogen bezingen is echt intens en een enorme beleving. Kom het zien en voelen: Passion!" sluit Ellen af.

Vol trots, onze apostelen:
(van achter naar voren, v.l.n.r.) Anton, Pascal, Petra, Lasse, Ilse, Ellen, Monique, Vera, Paula, Everhard, Renate en Gwen.

Foto met dank aan Tom Harder