passion volk

10-03-2019 Met vandaag... het koor! Het koor speelt het volk in Passion! en bevat veruit de grootste groep Repeaters. Sommigen van hen ziet u, naast hun rol in het volk, ook nog terug als marktkoopvrouw, priester, dorpsbewoner of gevangene.

"Blijdschap, verdriet, liefde, angst, boosheid en verraad", het zijn allemaal emoties die bij Passion! horen vertelt Maaike. "Elke repetitie sta ik met kippenvel te zingen, of word ik zelf geraakt door een prachtige solo. Deze voorstelling móet je bijwonen om te begrijpen wat ik bedoel". Jundy beaamt dat: "Samen zingen in een fanatiek en ambitieus koor is best intens en geeft veel energie. Nu alles als een puzzel in elkaar valt kunnen we alleen maar trots en gelukkig zijn".

En reken maar dat we dat zijn, want met bíjna 4 uitverkochte zalen in het vooruitzicht kunnen we niet wachten tot we samen met u Passion! mogen beleven.

Vol trots, ons fantastische Passion! koor:
(v.l.n.r, van voor naar achter) Karin, Monique, Karin, Jundy, Susanne, Daniëlle, Sabine, Ellen, Rachel, Harry, Angelique, Tineke, Edwin, Andre, Maaike, Marloes, Astrid, Sasjka, Janet, Sjoerd, Saskia, Brigitte, Marcel.
Niet op de foto, wél in Passion!: Arthur